Tokon hallitsevat suomenmestarit

Palataan taas teidän juttutoiveisiin. Tällä kertaa käväisin haastattelemassa tokon eli tottelevaisuuskokeen hallitsevia suomenmestareita eli Veeraa ja labradorinnoutaja Vinkkiä. Jatkakaahan lukemista!

Lue lisää...

Ikääntyvän koiran erityistarpeet

Olitte toivoneet juttua seniorikoirista, joten tässä sitä tulee! Meidän koirien kunnossa pysymiseen taitaa aika paljon osaltaan vaikuttaa kaikki se, mitä kaksijalkaiset meidän eteen tekevät liikunnan ja ruokinnan ja muun suhteen. Pääsin haastattelemaan aiheesta koirahieroja ja kouluttaja Timo Rannikkoa.

Lue lisää...

Agilitykoiran treeniohjelmisto

Monta lukijaa oli kiinnostanut kovaa treenaavien koirien fysiikan pysyminen kunnossa ja erilaiset treeniasiat, ja agilityjuttujakin oli toivottu. Käväisinpä reippaana Mikkelissä haastattelemassa agilityharrastajaa ja valmentajaa Ira Mikkasta. Tässä tekstissä saadaan siis pieni kurkistus kolmen urheilevan shetlanninlammaskoiran elämään.

Lue lisää...

Urheilukoiran ravitsemusvalmennus, osa 5: tulokset

Meikäläinen suunnistaa kohta kesälomalle, mutta sitä ennen laitetaan pakettiin tää mun puoli vuotta kestänyt ruokavalmennus. Aikaisemmin ollaankin taidettu jo mainita, että ruokaa ei mun pettymykseksi tippunut – eikä tipu – lisää… No mitäs hyötyä tästä sitten oli? Lue lisää.

Lue lisää...

Ideoita kotiaktivointiin

Vaikka treenit olisi peruttu ja treenihallit suljettuna, kotona ja kotinurkillakin voi keksiä kaikkea kivaa. Kokosin erilaiset aktivointi-ideat muistilistaksi, kas tässä!

Lue lisää...

Tassut kuntoon

Oon kuullut että joillakin lenkkeily ja harrastaminen käy vähän tassujen päälle. Ajattelin jakaa teille tällaisen pienen tietopaketin jotta kaikki pystyisivät nauttimaan kivasta tekemisestä ilman tassuongelmia.

Lue lisää...

Multibalans uudistui!

Tähän ikään mennessä oon oppinut, että ruokaa on monenlaista. Jos haluutte tietää miksi me koirat ei voida syödä vaikka ihan pelkästään sitä pakastimesta tulevaa raakaa lihaa, pyysin mun kaveria Emmi Heikkistä kertomaan teille lisää aiheesta.

Lue lisää...

Lempin joulu

Ootteko huomanneet, että viime aikoina on hössötetty ihan kamalasti jostain joulusta? Mä ajattelin, että nyt on hyvä hetki jakaa muutama hyväksi havaittu vinkki, joilla joulun vietto sujuu leppoisasti niin meiltä koirilta kuin meidän ihmisiltäkin.

Lue lisää...

Urheilukoiran ruokinta

Urheilevalle koiralle ruoka on tärkeä juttu. Siksi mä oonkin pyytänyt, että Heikkisen Emmi, lemmikkien ravitsemusneuvoja, kertoo mun lukijoille vähän lisää urheilukoiran ravitsemuksesta.

Lue lisää...

Tunnelmia TOKO:n MM-kilpailuista

Arvatkaa mitä – mun oma ihminen Maiju pääsi mukaan Suomen edustusjoukkueeseen TOKO:n MM-kisoihin kisakaverinaan meidän Ihme! Kiinnostaisiko teitä kuulla, miten kaksikon reissu sujui?

Lue lisää...

Suomenmestarin haastattelu

Lempi tässä moi! Se on nyt elokuu ja lomat ohi. Tämä onkin meille harrastuskoirille kiireistä aikaa, koska tässä kuussa maan parhaat koirat ratkoo suomenmestaruuksia eri harrastuslajeissa.

Lue lisää...