COLLAGENBALANS

Kollageenijauhe nivelten hyvinvoinnin optimoimiseksi ja ikääntyneen koiran aktiivisuuden tueksi.

Lue lisää

B-BALANS

B-vitamiinin tarve lisääntyy erityisesti kasvun ja tiineyden aikana sekä kovan fyysisen rasituksen yhteydessä.

Lue lisää

D-BALANS

Helppokäyttöinen ja turvallinen D-vitamiinijauhe koirille. Jauhemuotoinen valmiste on helppo ja turvallinen annostella koiran painon ja tarpeen mukaan ruoan joukkoon.

Lue lisää

MULTIBALANS

Multibalans on monipuolinen vitamiini-kivennäisainevalmiste koirille koti- ja raakaruoan täydentämiseen.

Lue lisää

OMEGABALANS

Omegabalans on 100% kirjolohiöljy, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Ne tukevat erityisesti ihon ja nivelten normaalia toimintaa ja tuote sopiikin kaikille kissoille ja koirille ruokavalion täydentämiseen.

Lue lisää

ZINCBALANS

Zincbalans ylläpitää koiran turkin, ihon, kynsien ja anturoiden hyvinvointia.

Lue lisää

BE-BALANS

B- ja E-vitamiinit tukevat harrastus- ja työkoirien lihaksistoa, vastustuskykyä ja hermostoa.

Lue lisää

E-BALANS

E-vitamiini tarve lisääntyy erityisesti raskaassa fyysisessä rasituksessa. E-vitamiini vähentää rasituksen aiheuttamaa hapettumista ja parantaa siten suorituskykyä sekä nopeuttaa palautumista. E-vitamiinista on hyötyä myös tiineille nartuille.

Lue lisää

C-BALANS

C-vitamiinilisästä on hyötyä kaikille koirille. C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja tehostaa ravintoaineiden imeytymistä.

Lue lisää

CALCIUMBALANS

Kalsium toimii luuston ja hampaiston rakennusaineena. Calciumbalans täydentää koti- ja raakaruokavaliota, etenkin jos koira ei voi syödä luita.

Lue lisää

PECTBALANS

Maitohappobakteerit sopivat käytettäväksi kuuriluontoisesti tai herkkävatsaisille koirille jatkuvasti ruoan seassa. Ne sopivat vieroitettaville pennuille ja antibioottikuurin tueksi.

Lue lisää

MSM-BALANS

MSM sisältää orgaanista rikkiä, joka toimii rustojen ja nivelten rakenneproteiineissa. Se vahvistaa ravintoaineiden imeytymistä ja niiden vaikutusta.

Lue lisää