Probalans® on kotimainen vitamiini- ja täydennysrehusarja koirille. Sarjan tuotteet on suunniteltu vastaamaan koirien ravitsemustarpeita ja edistämään etenkin harrastus- ja työkoirien hyvinvointia. Tuotteet täydentävät myös normaalia raaka- ja kotiruokavaliota.


Valjakkoajon maailmanmestari mukana tuotekehityksessä

Agronomi, MMM Riitta Kempe on ollut suunnittelemassa Probalans®-tuotteiden koostumuksia ja käyttöominaisuuksia. Kempe on maamme johtavia koirien ravitsemuksen asiantuntijoita ja oman valjakkourheiluharrastuksensa kautta hän on perehtynyt erityisesti vaativassa kilpakäytössä olevien koirien tarpeisiin. Kempe on saavuttanut valjakoillaan MM-hopeaa ja -pronssia sekä useita suomen- ja pohjoismaiden mestaruuksia. Hän kisaa pääasiassa kuuden koiran sprinttiluokissa ja keskipitkillä matkoilla.


Kotimainen valmistus takaa laadun

Probalans®-tuotteet valmistetaan Hämeenlinnassa Vitabalansin lääketehtaassa, jossa tuotteiden laadun takaavat oma tuotekehitys, elintarvikelaatuiset raaka-aineet ja laadunvalvonta. Vitabalans valmistaa, myy ja markkinoi ihmistuotteiden lisäksi täydennysrehuja ja hoitotuotteita koirille, kissoille ja hevosille. Yritykselle on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka kertoo kotimaisesta työstä. Käyttäessäsi eläintuotteitamme tuet suomalaista eläinalan osaamista ja ammattitaitoa.

Seuraamme tiiviisti eläinten ravitsemuksen tutkimusta ja teemme yhteistyötä alan vaikuttajien kanssa. Eläintuotteemme kuuluvat eläinlääkäreiden, apteekkien, tavaratalojen sekä erikoisliikkeiden valikoimiin.

Tutustu myös hevosten Equibalans® -sarjaan: equibalans.fi
sekä Vitabalansin koko lemmikki- ja hevostuotevalikoimaan: vitabalans.com